Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

SD ve šlépějích US Doporučený

  • pondělí, led 28 2019
  • Napsal(a) 
A což takhle 3x a DOST - název či změna růžičky chyby nenapraví A což takhle 3x a DOST - název či změna růžičky chyby nenapraví

Nové aktivity sociální demokracie v honu za rychle mizejícím voličem připomínají agónii již zaniklé Unie svobody. US za předsednictví srandapředsedy Pavla Němca nabízela prosazení legalizace marihuany, zavedení euthanázie, bezplatné zdravotnictví a elektronické hlasování ve volbách. Podobnost čistě náhodná... ČSSD s US navíc spojuje také lidová tvořivost ohledně názvu strany, kdy občané vymysleli mnohem přiléhavější a výstižnější názvy. Unii svobody se přezdívalo Uhelné sklady, Úplní syčáci a Unie sviní. Kreativním socialistům, kteří vyrukovali s absurdní a nesmyslnou zkratkou SD, se vedle předhazovaného Sicherheitsdienstu, rázem občané přisuzovaly názvy jako jsou Severočeské doly, Spolek debilů a Strana dementů. Možná by to mohl být plodný námět na celostranické referendum, že předsedo Hamáčku!

Jedno je všem zkrachovalým stranám a politikům společné: Neumějí vycítit vhodný okamžik, kdy se ještě ze scény dá odejít se ctí. V politice se dá odpustit mnohé, ale trapnost a směšnost k tomu rozhodně nepatří.

 

Číst 6126 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %