Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 755
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 721

Vládní korupce v přímém přenosu anebo na kolik si cení vláda naši vlast Doporučený

  • sobota, úno 20 2016
  • Napsal(a)  Jiří Janeček

Jeden milión korun. Takovou jednorázovou dotaci chce dát vláda podle informací Práva obcím, které na svém území mají zařízení pro migranty. Je to politická korupce jako vyšitá. Vláda se tím chce údajně pokusit zmírnit tzv. protiuprchlické nálady tam, kde obyvatelé protestují proti umisťování migrantů. NE! Vláda se tím pokusí zkorumpovat naše občany, aby přenechali naši zem nelegálním imigrantům.  Vláda spoléhá na to, že občané zdegradovali na konzumenty sociálních dávek a že jim je jedno, co se s jejich vlastí stane. Skuteční váleční imigranti mají právo na ochranu, ale nikdy neexistovalo právo na přistěhovalectví. Ti, kteří je sem lákají, jsou buď blázni nebo to dělají ze zlé vůle!

Aktivisté, polické strany (hlasující pro přistěhovalecké kvóty) a vítači nelegálních uprchlíků jsou nedemokraticky smýšlejícími skupinami, které kriminalizují všechny s odlišným názorem na nelegální imigraci. Naopak by měly být právě tyto skupiny obžalovány z trestného činu napomáhání k nelegálnímu překročení státních hranic a z dalších trestných skutků související s nelegální imigrací.

Vláda se v tuto chvíli pokouší pomocí úplatku ovlivnit názor vedení jednotlivých obcí. Je to politická korupce jako vyšitá, za kterou bylo již jednou zatýkáno. Na popud Ištvana a Šlachty zatkli a obvinili bývalé poslance Šnajdra, Tluchoře, Ivana Fuksu z korupce. Podle vyšetřovatelů se vzdali poslaneckých mandátů za nabídku výhod.

Současná vláda dělá to samé. Vláda korumpuje financemi starosty, zastupitele a občany, aby se vzdali své svobody i vlasti za nabídku výhod v podobě slíbených dotací.

Tak teď jsem zvědavý, kolik krys přistoupí na tuto nabídku s vidinou provize z milionové dotace od Sobotky.

Číst 9254 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SOUDCOKRACIE 4.PARLAMENT

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %