Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Podle SVT většinu sexuálních zločinů ve Švédsku páchali imigranti Doporučený

Uprchlíci valící se do zemí EU přinášejí nejen zločinnost, ale i sexuální teror Uprchlíci valící se do zemí EU přinášejí nejen zločinnost, ale i sexuální teror

Veřejnoprávní švédská televize SVT se odvážila neskutečné věci. Roztřídila všechny  pachatele odsouzené za znásilnění za posledních pět let podle země jejich původu a zjistila, že 58 procent z nich se narodilo v zahraničí. Neboli uvedla, že zjistila, že většinu sexuálních zločinů páchali imigranti. Když před dvěmi lety, kdy Švédsko rozrušily zprávy o desítkách znásilnění na festivalech Bravalla a Putte i Parken uvedla, televize, že pachatelé byli „cizí mladí muži“, nestačili se policisté omlouvat, že toto prozrazení vytváří dojem, že imigranti jsou násilníci. Teď se věci i v této zpočátku proimigrantské zemi mění. V soušasnosti již uvedením pravdy SVT nikoho nepohoršila a kritici zprávu zpochybňují pouze tím, že se zabývala jenom odsouzenými pachateli a skutečný počet znásilnění že je  mnohem vyšší a přitom o jejich pachatelích se nikdo nic neví. To jde pochopitelně otočit, že kdyby se to vědělo, počet by stoupl. Odpůrci migrace zase upozorňují na pasáže, které jsou ve zprávě pro migranty hodně nelichotivé a oceňují, že si podobné statistiky vůbec mohou přečíst.

Není divu, že se již i Švédové, kteří nezodpovědně v době největší přistěhovalecké vlny přijali spolu s Německem  v roce 2015 přes 160 tisíc azylantů, tedy nejvíc z celé EU, začínají bouřit a uvádějí, že pokud oběť potká agresora kdesi v tmavé uličce, je až 80 % vysoká pravděpodobnost, že to nebude rodilý Švéd. Zejména prý Afghánci přicházejí se zcela zkreslenými představami o uvolněných sexuálních mravech v Evropě spolu s naprostou absencí informací o ženské rovnoprávnosti.

Je potěšitelné, že pravdivá zpráva televize přinesla další preference protiimigrantské straně Švédských demokratů, která již před tím měla přes 20%. Strana boduje především požadavkem, že  „všichni nebezpeční cizinci usvědčení ze znásilnění by měli být deportováni“. Takže je naděje, že se další země časem přidá ke skupině zemí bojujících proti nesmyslné politice Bruselských úředníků.

Číst 10883 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Nejvíce komentované články

Odebírejte Fragmenty

 

NEJVÍCE ČTENÉ ČLÁNKY

Kliknutím na obrázek získáte článek


Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %