Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Českého Ježíška nedokázal vypudit z našich srdcí ani komunismus ani neomarxistická EU Doporučený

Letos o Vánocích konečně zvítězil Archanděl Gabriel nad všemi multikulturními náhradníky Ježíška Letos o Vánocích konečně zvítězil Archanděl Gabriel nad všemi multikulturními náhradníky Ježíška obrázek Ivana Haslingerová, Fragmenty

Jsou věci niterné, nepřenositelné a nezcizitelné. Jednou z nich je prožitek tradičních českých Vánoc se vším, co k tomu patří. Křesťanský význam, důraz na klasické a konzervativní hodnoty a především okamžik utužování rodinných vazeb, kdy lidé mají jaksi přirozeně blíž a dostatek prostoru k úvahám o věcech duchovních přesahujících naši podstatu. Není to svátek pouhé nezřízené komerce, kdy za peníze, které nemáme, nakupujeme to, co nepotřebuje. Není to svátek nezřízeného obžérství a přejídání, ze kterého se několik následujících měsíců snažíme organismus dostat do normálu. Českého Ježíška nedokázal ze srdce dětí vypudit ani ožralý Děda Mráz a už vůbec ne maximálně se snažící k USA servilní vyžraný Santa Klaus, jinak marketingový produkt společnosti Coca-Cola. Dnes by tradiční české Vánoce chtěla regulovat a korigovat Evropská unie, cenzurovat LIDL a kolaboranti z Evropských a jiných pseudohodnot usilujících o to naplnit Vánoce ideovou náplní servilní k novému světovému řádu. A tomu všemu říkáme důrazné NE! Vánoce byly, jsou a zůstanou tradičně české.

 

 

 Vánoční přání z roku 2016 se konečně, alespoň u nás v ČR, splnilo a Archanděl Gabriel nám před multikulturním celosvětovým šílenstvím vrátil našeho Ježíška. (red)

Číst 7965 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 293 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %