Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Proč se nechovají křesťané stejně pomstychtivě jako muslimové? Doporučený

Máme štěstí, že naše ministerstvo vnitra a vláda odmítla přijmout 2600 těchto potenciálních vrahů. Patří jí za to dík! Máme štěstí, že naše ministerstvo vnitra a vláda odmítla přijmout 2600 těchto potenciálních vrahů. Patří jí za to dík!

Proč nepáchají z pomsty sebevražedné atentáty Japonci, Korejci či Vietnamci za miliony zabitých ve válkách, ale naopak se tak mstí Iráčané, Afghánci, Pákistánci, Libyjci, Syřané…? Protože ti první nejsou z islámských států. Dokáže si někdo představit, že by se nějaký "křesťanista" opásal dynamitem a jako odplatu za zabíjení v katolickém kostele se odpálil v káhirské mešitě? Křesťané mají svého Ježíše, mírumilovného syna tesaře Josefa, mesiáše, který se nechal ukřižovat, aby dal lidem věčný život. Ježíš se držel zásady, že je nezbytné milovat bližního svého, ne ho bezdůvodně vraždit. Vykonával jen dobré skutky; legendy tvrdí a v Galilei jsem slyšel, že tam měnil na svatbě vodu ve víno, při plavbě po Genezarethském jezeře mě obšťastnili zase bájí, jak zde svým apoštolům zaplnil sítě rybami... Můžeme věřit na zázraky nebo ne, faktem je, že Ježíš Kristus nikdy nestanul v čele vraždící svoloče. Z rukou islámistů naopak umírají na počátku třetího tisíciletí nevinní lidé v Turecku, v Indonésii, v Pákistánu, Bangladéši, na ostrově Bali či na Džerbě v Tunisku, Egyptě a Nigérii nebo ve Spojených státech 11. září 2001. Lidé z rukou islamistů přicházejí o své životy též v Madridu, Paříži, Nice, Bruselu, Berlíně, Stockholmu, Moskvě nebo v Londýně; tisíce obětí islamistického násilí... http://www.rukojmi.cz/clanky/584-tak-uz-mate-co-jste-chteli-jaka-karikatura-nyni-bude-v-charlie-hebdo-pane-prezidente-hollande.

Teroristický útok na mostě přes řeku Temži v několik set metrů vzdálené čtvrti Borough Market v centru Londýna si vyžádal životy nejméně sedmi obětí a 30 zraněných. Na londýnský most nejdřív vjela bílá dodávka vysokou rychlostí na chodník a srazila několik pěších. Vrazi v ní sedící, zřejmě domestikovaní Britové, pak pokračovali v jízdě až k tržišti Borough Market, které je plné restaurací a barů. Tam vystoupili a napadali lidi noži s dlouhou čepelí, aby tak své smrtonosné šílenství dokončili. Podle CNN pobodali nejméně dvě osoby. BBC s odvoláním na jednoho ze svědků informovala, že atentátníci křičeli: "Toto je pro Alláha". Útočníci byli podle vyšetřovatelů zastřeleni do osmi minut od chvíle, kdy byla policie zalarmována... Londýnský starosta - muslim pákistánského původu Sadiq Khan řekl, že „Londýňané se nikdy nenechají terorem zastrašit... Londýn pořád zůstává nejbezpečnějším městem na světě..." No comment...

Je to šok vyvolávající otázku, proč z pomsty za zvůli válek nepáchají sebevražedné atentáty Japonci za Hirošimu a Nagasaki, Korejci za miliony ve válce v 50. letech zabitých či Vietnamci za tři miliony obětí plus desítky milionů bomb a miliony litrů Agent Orange…? Korejská válka navíc zahrnuje smrti na čínské straně, zatímco válka ve Vietnamu též započítává zhoubu pro Kambodžu a Laos. Jestli to není tím, že v případě Japonska, Koreje či Vietnamu nejde o islámské země, což se nedá říct o mstách formou krvavých atentátů v Evropě domestikovaných Libyjců, Syřanů, Palestinců či Turků a dalších, které motivuje krevní msta zvaná islámské právo šaría. A co je nejhorší, že nevětší tragický paradox islámského násilí v evropských zemích spočívá v tom, že vraždí členové rodin, které se do Evropy přistěhovaly, dostaly v ní možnost uplatnění, aby získaly i jejich občanství. Proč tedy odplata a ne odměna za současnou realitu, ale jen atentáty za minulé hříchy své nové vlasti? Geny jsou prostě geny a krev není voda.

Proč se však stejně nechovají křesťané…? 

Dokáže si někdo představit, že by se nějaký "křesťanista" opásal dynamitem a jako odplatu se odpálil v káhirské mešitě?

 article_photo

Třeba v Egyptě, kde si na 44 mrtvých a přes stovku zraněných vyžádaly před měsícem sebevražedné útoky na dva křesťanské kostely v Egyptě.  Proč se křesťané nemstí? Že křesťané též nebyli žádní svatoušci a též vraždili, kde se dalo? Ovšem pozor: to se odehrávalo ve středověku a nešlo o vyvražďování bezvěrců, jak to činí ještě dnes islám, ale jako náprava „špatných křesťanů". Viz. Albigenská křížová výpravu (1203 – 1226), kde ti „dobří“ křesťané vraždili „špatné“ křesťany celých 23 let! A to takovým způsobem, že vyvraždili celá města. Byla založena také inkvizice – úřad na vraždění nepohodlných osob. Dále Bartolomějská noc (1572), vyvražďování tisíců hugenotů následně po celé Francii.

O křížových výpravách, tzv. svatých válkách, likvidaci Templářských rytířů nebo vyvraždění celých národů v Jižní Americe ani nemluvě… To je fakt, jen si musíme říct nejen „a“, ale i „b“. Bylo to před osmi stoletími, kdežto stejně tak se chová islám ještě v roce 2017 a ne jen ke špatným muslimům, ale vůči zcela nevinným bezvěrcům…

article_photo

 Je třeba si ale odpovědět též na otázku, kdo zabíjí muslimy víc? Fakta jsou jasná; od roku 1948 bylo v konfliktech zabito 11 milionů muslimů, přičemž 90% z nich bylo zabito jinými muslimy. Al-Kájda zabila 8x více muslimů než nemuslimů, např. mezi roky 2004 a 2008 se přihlásila k 313 útokům, které usmrtily 3010 lidí, a z toho jen 371 bylo nemuslimů, přičemž tyto útoky zahrnovaly i teroristické útoky v Madridu v roce 2004 a v Londýně  o rok později.

Výsledek obrázku pro FOTO OLSER ANGLIE LONDÝN

Saúdská Arábie dokonce v listopadu 2003 oznámila, že se podařilo zmařit chystaný atentát v nejsvětějším místě islámu Mekce zaměřený proti poutníkům. Dva z podezřelých útočníků policie zabila, pět lidí - čtyři Saúdy a jednoho Nigerijce – byli to muslimové… Kdy se mezi sebou naposled vraždili katolíci a evangelíci...?

Ještě jsem nezažil, že by si křesťané přivázali na sebe nálož dynamitu a s výkřikem: „Bůh je velký“ se odpálili na letišti či v obchodním centru, tak jak to běžně činí nepřetržitě islamisté po celém světě, nedávno dokonce na nejposvátnějším místě islámu v Medině či v Mekce.

Nevinní lidé na počátku třetího tisíciletí umírají z rukou islámistů  v Turecku, v Indonésii, v Pákistánu, Bangladéši, na ostrově Bali či na Džerbě v Tunisku, Egyptě a Nigérii nebo ve Spojených státech 11. září 2001. Lidé z rukou islamistů přicházejí o své životy též v Madridu, Paříži, Nice, Bruselu, Berlíně, Stockholmu, Moskvě nebo v Londýně; tisíce obětí islamistického násilí... http://www.rukojmi.cz/clanky/584-tak-uz-mate-co-jste-chteli-jaka-karikatura-nyni-bude-v-charlie-hebdo-pane-prezidente-hollande

Islámský stát, co údajně nemá nic společného s islámem, je postrachem celé naší planety, jsou vydávány biliony dolarů na vyzbrojování armád světa, které mají za úkol IS-DAEŠ vykořenit z civilizovaného světa. Jak to, že křesťané dnes nevraždí a vyznavači islámu ano? Není to třeba tím, že křesťané mají již za sebou období "doby temna" plnou inkvizicí a křížových výprav ve středověku, zatímco islám ho právě vehementně prožívá? Jde jednoznačně o genové dědictví...?

Jak to tedy je s Koránem a jeho návodem k zabíjení bezvěrců?

Podle něho je sice zabití jediné osoby bez oprávněného důvodu tak velký hřích, jako zabití celého lidstva a zachránění života jedné osoby je tak dobrý skutek, jako zachránění celého lidstva. (viz Al-Ma'idah 5: 32) Avšak tato súra je negována, když vzápětí se v tom samém Koránu pokrytecky píše: "Zabíjejte je všude, kde je dostihnete," jak je to uvedeno v súře Al-Baqarah 2: 191 a v súře An-Nisaa' 4: 89. "Odpověď je prostá a to, že by se měly číst tyto verše v jejich textové a historické souvislosti.  A hlavně si uvědomit, že súry byly psány v sedmém století a dnes už je polovina roku 2017 třetího tisíciletí.

Islamisté přesto tvrdí: "Skutečností je, že i když nás přestanete bombardovat, věznit, mučit, démonizovat nás a uzurpovat si naši zemi, tak stejně budeme pokračovat ve své nenávisti, protože primární důvod naší nenávistí tím nepomine, dokud se neoddáte islámu. A byť kdybyste platili džizáh (daň pro nevěřící) a žili pod vládou islámu v ponížení, stejně bychom vás nepřestali nenávidět." http://www.nwoo.org/2016/08/02/odpoved-islamistickeho-statu-papezi-frantiskovi-nase-vira-je-nabozenstvim-valky-a-nenavidime-vas/

Sektářské násilí mezi sunnity a šíity patří k hlavním zdrojům nestability zejména v Pákistánu. Šíité zde tvoří asi 20 procent ze zhruba 180 milionů obyvatel Pákistánu. Jasnou většinu s asi 77 procenty obyvatel představují sunnité. Podle odhadů zde bylo zabito v letech 1987 až 2007 přes 4000 lidí během sektářských bojů. Od roku 2008 zde zemřely tisíce šíitů po útocích radikálních sunnitů...  (Kdo jsou šíité a sunité?: Šíité rozdíl od sunnitů  po Muhammadovi uznávají za legitimní vůdce islámské obce jen Alího a jeho potomky, zachovali věrnost jemu, jeho domu (jeho paní, dceři Muhammadovy Fátimy a jejich synům Hasanovi a Husajnovi) a jejich potomkům. Alí byl totiž Muhammadův bratranec a manžel Muhammadovy dcery Fátimy; podle islámské tradice byl po Chadídže vůbec druhým člověkem, který přijal islám.Sunnitský Abú Bakr byl zase Mohamedovým přítelem už v době jeho prvních zjevení a patřil do malé skupinky těch, kteří už na počátku přijali prorokovo učení. Byl také otcem Áiši, nejmilejší pouze šestilé Mohamedovy ženy. A tito dva rozhodli o rozpolcení islámu, o vzniku dvou jeho základních větví, na život a na smrt se do dneška nenávidících...)

Co se v mládí naučíš...

...ve stáří jako když najdeš...

Máme u nás v českých luzích a hájích též zaděláno na sebevražedný průšvih?

To záleží na chlapcích z české islámské partičky v čele s Muneebem Hassanem Alrawim, jenž je irácký obchodník, který u nás má teplé a jistě dobře placené místečko páté kolony na postu předsedy Islámské nadace a Ústředí muslimských obcí v ČR.

A stejně jako jeho kámoš z mokré čtvrti Abbas z Chartůmu pokrytecky tvrdil, že vraždění teroristů v Paříži nemá nic společného s islámem, ovšem bít děti, co se nechtějí modlit k Alláhovi, je správné. Škoda rány, jež padne vedle. A ještě nařizuje, aby tato nebohá dítka byla učena nenávidět bezvěrce. A jak je to podle mínění tohoto klubu přátel Koránu s ženami? Jsou dle nich jen polovinou muže, jelikož ty nány menstruují a pouze rodí děti... Kolik dětí rodí v průměru muslimové...? http://www.youtube.com/watch?v=Q7KLGDfDCqk

Naštěstí už byla u nás zrušena Sharia4Czechia (Šaría pro Česko), tedy internetová iniciativa, která veřejně působila v Česku mezi lety 2012 a 2015. Cílem této skupiny bylo šíření islámu a prosazování šaríe v luzích a hájích naší domoviny. Pokud by ji nezrušili, jistě by některý z těchto súdánsko-iráckých muslimů převzal její vedení v duchu islámského práva šaría. A ospravedlňovali by, že podle šaríe mj. neexistuje ani možnost znásilnění ženy jejím vlastním mužem, když žena je pouze jeho polovičkou, jelikož menstruuje…

Známe rovněž vejlupky, co bystře infiltrovali do naší společnosti; čeští muslimští šéfové z Iráku a Súdánu, jejich islámské právo šaría a jeho průvodce „Základy tauhídu – Islámský koncept Boha“, úlovek zásahu Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu v dubnu loňského roku v pražské mešitě na Černém Mostě. Kniha, která šíří rasismus, antisemitismus, xenofobii a násilí proti tzv. méněcenným rasám… V některých státech zakázaná a její autor Bilal Philips nesmí kvůli ní do několika západních zemí… Tak to možná začíná jako předehra sebevražedných atentátů...?

Jak se líhne ta lidská od(z)růda, nazývající se sebevražední atentátníci?

Přiházejí do IS hlavně z Afghánistánu, Saúdské Arábie a Libanonu; většina ozbrojených sil v Sýrii je tvořena kriminálníky a extremisty z více než třiceti islámských zemí planety, ale též ze západních civilizací. Z celého světa, mj. též z USA, Francie, Německa, Nizozemska, Belgie či Velké Británie a dalších se hrnou do Sýrie tisíce extrémistů s jediným cílem; vraždit a žádný stát se je nepokusil zadržet, ba co víc, Spojené státy rozhodly, že jim dodají ještě další zbraně jako "umírněné protiasadovské opozici".

Rozhodující je způsob vnímání světa, který některé proudy islámu propagují – následovníci Proroka proti nevěřícím, dům islámu proti domu války. Tento výklad se navíc opírá o hrdinské příběhy bojů, které vedl Mohamed a jeho druzi v počátcích islámu a jsou zaznamenány v Koránu a tradici. Jsou tedy stále přítomné v debatě o tom, co je správně v dnešním kontextu. Islám má také propracovanou tradici mučednictví a velebení činů, které jdou až k úplnému sebeobětování.

Významnou roli hraje pocit frustrace, který zažívají někteří muslimové ve vztahu vůči Západu. Ten lze zaznamenat u dvou velmi odlišných skupin, jejichž cesty se příležitostně spojí. Jednak frustrovaných jedinců, pro něž je hlavním motivem vyřešení osobní situace, což mohlo být motivem třeba pachatele z Mnichova či Londýna, a potom vyznavačů propracované extremistické ideologie, jako třeba v případě útoku na Charlie Hebdo. http://www.rukojmi.cz/clanky/1768-usa-si-upravily-heslo-divide-et-impera-rozdel-a-panuj-na-znic-rozdel-mezi-lichvarske-banky-a-ovladej-ze-je-hanba-nefackuje

V  prezidentském výnosu se nedávno Donald Trump rozhodl kvůli bezpečnosti své země dočasně pozastavit vstup občanů Sýrie, Iráku, Íránu, Libye, Súdánu, Somálska a Jemenu na půdu USA; poté kritizoval rozhodnutí federálního soudce v Seattlu Jamese Robarta, který dočasně zablokoval tento prezidentův protiimigrační dekret. „Pokud se něco stane, ponese na tom vinu soudce a soudní systém, napsal nový šéf Bílého domu“, řekl a úřadům nařídil, aby velmi pečlivě kontrolovaly, kdo do Spojených států přichází, přesto soudce ale tuto jeho práci ztížil…

Zřejmě si však situaci ztížil Trump sám, když jako první zahraniční zemí navštívil Saúdskou Arábii, kde za sto miliard dolarů prodal americké zbraně. Posléze poslední květnový den pak syrská armáda narazila na sklad se zbraněmi, které byly vyrobeny v USA. Podle Ahmeda Al Khatiba, šéfa projektu Zvláštní pozorovací mise v Sýrii (Special Monitoring Mission to Syria), je zřejmé, že zbraně do Sýrie putují ze Saúdské Arábie a Turecka. (jde ale o to které straně konfliktu- pozn. redakce)

Inu, mezi mými přáteli jsou také muslimové, tedy hlavně ti, kteří tvoří česko - jemenské resp. česko- libanonské manželské páry a mají úžasné rodiny s nádhernými dětmi. Jeden je lékař v Česku, druhý se živí jako podnikatel v Německu a za ženy si vzali české protějšky; a výše uvedená fakta prožívají možná mnohem silněji a emotivněji než já…

Nyní přehled sebevražedných a jiných bombových atentátů muslimů na Evropu pouze od „humanitárního“ napadení Srbska a Černé Hory v roce 1999… atentáty

Charlie Hebdo – nebezpeční psychopati…

http://www.lidovky.cz/pravo-saria-by-mladezi-jen-prospelo-mysli-si-ceska-muslimska-rodina-1ps-/zpravy-domov.aspx?c=A150118_144659_ln_domov_mmu

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/301127/zeman-mluvil-o-lebensbornu-norskou-socialku-srovnal-s-nacistickou-vychovou-deti.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy

http://www.rukojmi.cz/clanky/893-ceka-me-spousta-prace-ale-nepochybuji-o-tom-ze-nakonec-zvitezime

http://www.rukojmi.cz/clanky/1212-ucitelka-petra-stepanova-naucte-se-dejepis-evropu-od-hitlera-osvobodily-spojene-staty

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/blogy/1557368-radikalni-islam-je-novodoby-mor

https://www.youtube.com/watch?v=_e9b4dyu7Bs

http://www.rukojmi.cz/clanky/276-je-rozdil-mezi-muslimkou-v-hidzabu-a-jeptiskou-v-reholnim-odevu

Buďme rádi za naše Cikány, řekl spisovatel Olšer. A pak hovořil o podřezávání krků, znásilňování Evropanek gangy přistěhovalců a přílivu 56 milionů muslimů do EU

Korán: Žádný verš o soužití, přátelství a spolupráci s nemuslimy

Jednou si s láskou a slzou v oku vzpomeneme na romské socky z Česka

Číst 10691 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 219 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %