Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Výsledek německých voleb je Pyrrhovým vítězstvím pro Angelu Merkelovou Doporučený

Prezident Václav Klaus s předsedou bavorské AfD Petrem Bystroněm, s nímž se aktivně angažoval v německých volbách Prezident Václav Klaus s předsedou bavorské AfD Petrem Bystroněm, s nímž se aktivně angažoval v německých volbách snímek Ivana Haslingerová Fragmenty
Výsledek německých voleb je obrovským povzbuzením pro všechny české i evropské demokraty. Úžasným výsledkem je ztráta čtvrtiny hlasů merkelovské CDU, pětiny hlasů schulzovské SPD a naopak zisk 13 % hlasů politickým a mediálním establishmentem démonizované AFD. Jsem velmi rád, že jsem mohl svoji podporu AFD v posledních týdnech a měsících opakovaně vyjadřovat přímo na německé půdě na řadě předvolebních shromáždění. Ukázalo se, že ne všichni Němci se nechali zastrašit nenávistnou propagandou proti AFD, kterou nakonec zvolil každý sedmý německý občan. Je to i velký impuls pro volby u nás, snad se ani občané ČR nenechají ovlivnit mediální propagandou a použijí vlastní rozum. Výsledek dnešních voleb v Německu je pro Angelu Merkelovou Pyrrhovým vítězstvím.
 
 Poznámka redakce: O tom, jak se angažoval prezident Klaus při pomoci AfD v nedávných volbách v Bavorsku se můžete dočíst v článku PETR BYSTROŇ NABÍZÍ JASNÝ A JEDNODUCHÝ SCÉNÁŘ JAK Z PŘISTĚHOVALECKÉ APOKALYPSY EVROPY VEN. V nynějších volbách se profesor Klaus angažoval s ještě větším nasazením. Když jsme se dozvěděli o úspěchu AfD, první co zvolal manžel bylo: "Hergot, to je kus chlapa! Ono se mu to povedlo! AfD je v Bundestagu!" Tím nechceme ani v nejmenším podceňovat práci vedení její strany, byla to bezprostřední nadsazená reakce, protože jsme ale věděli, že pan prezident tráví v poslední době víc času v Německu než doma. Pokládáme ale za důležité jeho roli v současných německých volbách připomenout a poděkovat za ní. Ony totiž volby v Německu mají obrovský vliv na dění v EU a tím i na naší republiku. Ale to je na jiný článek. V každém případě je skvělé, že hlavním vítězem voleb je AfD tím, že se dostala do parlamentu, kde bude brzdit šílené megalomanské nápady matky Merkelové. Právě hlásí rádio, že byl zrušen arogantní systém kvót. A to je první den po volbách!
 

 
Přejeme bavorskému předsedovi AfD Petru Bystroňovi hodně úspěchů v  kultivaci německé politické scény a přáli bychom si, aby i nadále zůstal přítelem prezidenta Klause a naší země. 
 
Číst 13125 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 220 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %