Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Smutná bilance Doporučený

První protektorátní vlajka nad Pražským hradem První protektorátní vlajka nad Pražským hradem snímek Ivana Haslingerová, revue Fragmenty

Na konci roku se sluší bilancovat, co právě uplynulý rok přinesl či odnesl do dáli. Když jsem usedla ke psaní této bilance, tak ani nevím, proč mi náhle naprosto automaticky vytanul na mysli můj článek z roku 2013 "Konec jedné epochy" . Po jeho přečtení jsem se zamyslela nad tím, zda jsem nebyla tehdy příliš skeptická, zda se přece jen za těch 5 let situace neobrací k lepšímu. Zda po odchodu ze Sv. stolce nesmírně vzdělaného papeže, který se orientoval v  evropské politice víc než většina jejích politiků, J. Sv. Benedikta XVI., a týden na to odchodu konzervativního pravicového vlastence profesora Václava Klause z  Hradu a k dovršení všeho úmrtí největší evropské političky minulého století Margaret Thatcherové, se opravdu něco krásného nevratně nezměnilo nejen u nás, ale v celém světě. Bohužel odpověď zní, že i pět let poté musím konstatovat, že tehdy skutečně nastal konec jedné epochy a je stále intenzivněji nahrazován epochou novou a mnohem nebezpečnější, než jsem si tehdy vůbec představovala. Tehdy jsem tím myslela, že nastal konec epochy budování kapitalismu a svobodné společnosti a vystřídal ji již nadobro socialistický pečovatelský stát, který nás povede zpět mezi země třetího světa, tedy slovy nobelovského ekonoma Carla von Hayeka do otroctví.  Nastalo ale ještě něco mnohem děsivějšího. 

Následným nástupem levicového intelektuála a  eurofederalisty Miloše Zemana na místo pravicového vzdělaného vlastence Václava Klause nenastal pouze konec vlády pravice u nás, ale vyvěšení vlajky EU nad místem svrchovanosti a svébytnosti země, Pražským hradem, kde se předtím objevila pouze za války vlajka Hitlera a od listopadové revoluce se po celých 23 let nenašlo pro vlajku cizí mocnosti místo, pochopila správně EU jako patolízalské znamení touhy nového prezidenta stát se jejími vazaly a během těch následujících pěti let co stále nad Hradem vlaje to dává najevo stále důrazněji. 

Německá kancléřka Merkelová dobře věděla, proč její předchůdce německý kancléř Adolf Hitler vztyčil nad Hradem jako symbol jeho vítězství svoji vlajku. Dobře věděla, že státní vlajka je známkou národní hrdosti a hrdé státy nedopustí, aby nad sídlem jejich hlav států vlála cizí vlajka. V současnosti jsou toho dokladem Buckinghamský palác, Elysejský palác, sídlo švédského krále a Escorial v Madridu, presidentský palác v Německu. Tam prapor EU nenajdete! Hlavy těchto evropských států tím dokazují, že nejsou servilní rozpadajícímu se spolku EU, že nejsou gubernií EU. Pražský hrad se touto gubernií, bohužel, dne 3. dubna 2013 nástupem Miloše Zemana na prezidentský stolec, stal. A to bez boje a  díky jeho snu o Eurofederaci téměř na kolenou. To by, panečku, prezident Osvoboditel Masaryk, kterým se tak ohání,  koukal, co se děje s jeho samostatnou republikou! 

Půjde s touto situací ještě něco dělat, nebo nastal nejen konec epochy budování kapitalismu a svobodné společnosti, ale dokonce  konec naší křesťanské evropské kultury přemisťováním do vyspělých zemí EU muslimských mladíků za pomoci projektu Angely Merkelové - agentury Euromed (podrobně viz např.STĚHOVÁNÍ AFRICKÝCH NÁRODŮ DO EU JE PROJEKTEM EUROMED). Zabrání někdo tomuto vývoji vedoucímu k zániku evropské vyspělé civilizace? Zvedneme opět „Hlavu vzhůru a půjdeme dál“?

Bohužel na tuto otázku zní odpověď, že zatím naše mocenské struktury o to nejeví zájem. Těm několika don Quijotům (prezidentu Václavu Klausovi, poslanci Vaclavu Klausovi Jr., primasovi země české Dominiku kardinálu Dukovi, místopředsedovi parlamentu ČR Tomiu Okamurovi a jejich přátelům), kteří se pokoušejí s touto hrozivou situací něco dělat, se stávající mocní neštítí v jejich boji za záchranu naší země bránit nejen sprostými nálepkami do fašistů, klerofašistů, populistů..., ale dokonce i bombovými pohrůžkami nejen jim, ale dokonce i jejich dětem. Sen o teplém místě v Bruselu se statisícovými platy je pro ně silnější, po nich nechť přijde potopa.

Protože všechny otázky, jako kolik bude přidáno té které profesi, kolik zbytečných cyklostezek postavíme, zda se někomu líbí či nelíbí maštal ve tvaru ptačího hnízda pro bělouše paní premiérové...  budou po obsazení těmito nekulturními lidmi naprosto obsoletní, pokud bude další osidlování jimi pokračovat, nebudu se k těmto věcem vyjadřovat.

Připomenu ale moudrá slova mnohaletého věrného spolupracovníka prezidenta Klause Ladislava Jakla, že za vystoupením z této nebezpečné EU je ochoten se spojit s kýmkoliv. Podobně jako když chtějí vězni prchnout z vězení, nekádrují se mezi sebou, to si nechají až po získání svobody. Další dlouholetý spolupracovník prezidenta Klause, jeho vicekancléř Petr Hájek, vyzývá dokonce ke  kontrarevoluci a  na  boji s  mediokracií, která ve  skutečnosti u  nás vládne místo normální demokracie, jako zkušený novinář založil nový server Protiproud.cz. A současný ředitel Institutu Václava Klause doktor Jiří Weigl vydal dokonce s profesorem Klausem knihu Stěhování národů s.r.o. varující před islamizací Evropy. O boji Tomia Okamury, který se jako jediný předseda kandidující strany nebál ve volbách jasně vyslovit pro CZEXIT, ví snad každý a o ostrakizaci ODS Václava Klause  Jr. za názor, že by okamžitě vystoupil z EU také. O tom, co vše udělal a dělá J. Em. Dominik kardinál Duka pro naši církev, která má největší vliv na vyspělost morálky našeho národa, jsme již zaplnili v naší revui Fragmenty celé rubriky Církev vytváří morálka národa a Islám zhouba civilizace

Ale  abych nebyla nespravedlivá k  Miloši Zemanovi, jeho zvolení má i velice kladný dopad. Zamezilo vítězství tzv. nepolitické politiky pod záštitou Karla Schwarzenberka a Miroslava Kalouska a návrat k normální parlamentní  stranické politice. A i když je přesvědčeným eurofederalistou, tak mu je ke cti, že proti muslimizaci naší země se staví po bok premiéru Babišovi, který již za boj s Merkelovou se stal takřka tak neoblíbeným a obávaným bruselskými lepšolidmi jako kdysi Václav Klaus. Oběma patří dík za to, že díky nim zde nemáme žádného legálně přijatého muslima vydávajícího se za uprchlíka. A ještě musím zmínit, že ostrahu naší země před těmito zakuklenými bojovníky IS vybudoval za pomoci Mosadu bývalý ministr vnitra Chovanec, kterého současní "politici" z ČSSD odstranili do propadla dějin, ale historie ho za to určitě ocení. 

Takže snad mohu uzavřít alespoň s trochou optimismu, že pokud v boji s tímto smrtelným nebezpečím naší země všichni výše uvedení pánové neustanou, není snad ještě vše ztraceno. A pokud by poslechli Ladislava Jakla, kterému se ne nadarmo přezdívá Václav Klaus Homopolitikus, a spojili se v tomto boji bez ohledu na nadávky a vyhrůžky europeistických lepšolidí, pak by byla dokonce velká naděje, že bude alespoň naše zem spolu s několika zeměmi Vyšegradu zachráněna před muslimizací.

Do nového roku jim v tom za redakci Fragmentů přeji Ať jim v tom pomáhá Bůh. Za Kulturní komisi ČR se k tomuto mému přání připojuje její prezident Doc. Ing. Jiří Pancíř, CSc.

Číst 9303 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %