Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Ze života jedné loutky Doporučený

nad čí hlavou povlaje prezidentská standarda? nad čí hlavou povlaje prezidentská standarda? snímek Ivana Haslingerová Fragmenty

Od počátku vyhlášení kandidatury Jiřího Drahoše na prezidentský úřad se jasně ukazuje, že dotyčný adept se profiluje na temné straně síly. Jde o predestinovaného bílého koně ve službách elit a světovládných korporací. Ne náhodou se Jiří Drahoš jako u jedné z prvních organizací ucházel o podporu rotariánů, kterou obratem obdržel. Nevyrazil mezi dělníky, zemědělce nebo včelaře. Náhoda? Těžko! 

Dalším jasně vyslaným kouřovým signálem bylo odmítnutí referenda jako prostředku rozhování neuvědomělého lidu. Přitom, co jiného je přímá volba prezidenta, ne-li referendem o aktuálním politickém rozložení politických sil. 

Kolem Drahoše se jako podporovatelé, poradci a donátoři shlukli a vyskytují více či méně zjevně deklarovaní kosmopolitní havlisté a lžihumanisté všeho druhu.
Samotný uchazeč o prezidentství tančí mezi vejci a tváří se jako středový kandidát, který zaujímá tiskové nevyhraněné názory, kterými nikoho neurazí. Zřejmě dobrý a poučený žák politické školy Jana Fischera.
Ať vědomě nebo nevědomky se stále více profiluje jako pouhá směšná hračka ve vleku svých chlebodárců. Éru politických loutek a místodržících jsme již zažili a nemusíme ji znovu opakovat. Doba si žáda opravdové a rozhodné vůdce, kterým zájem vlasti a národa není cizí a mají ve svých prioritách jasno.

Číst 8740 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %