Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Předseda Trikolóry: "Více Evropy, více regulace a více buzerace není rozhodně našim cílem" Doporučený

Václav Klaus v památný den 16.5.2019 při vyhlášení vzniku  Trikolóry Václav Klaus v památný den 16.5.2019 při vyhlášení vzniku Trikolóry snímek Ivana Haslingerová, revue Fragmenty

Zakladatel Trikolóry Mgr. Václav Klaus jehož polovina rodiny je z Plzně a další z Nepomuku zavítal počátkem února na Plzeňsko. A jak má ve zvyku, neodříkal několika hodinový proslov o tom jak je jeho strana skvělá jako to dělají předsedové jiných stran, ale začal publiku pokládat otázky: "Vám se líbí, že všechny poslední vlády zvyšují daně i když není žádná krize?", „Vám se líbí, že existují rodiny, kdy už ve třetí generaci tatínek nepracuje a rodina přežívá na dávkách a říká, že to je pro ně daleko jednodušší? To se vám opravdu líbí!?“, "Vám se líbí, že český Parlament z 58 procent případů schvaluje zákony, které jsou jenom přežvýkané evropské směrnice? A poslanci to většinou dokonce bez rozpravy schválí?“,  „Vám se líbí, že se na školách zavádí genderově neutrální výuka.", "Vám se líbí, že policajti sledují, co píšete na Facebooku, místo aby honil lumpy?", "Vám se líbí, že zelení dobrodějové u nás pěstují kůrovce na Šumavě, který se pak šíří celou republikou. A to navíc za výrazné pomoci státu?“ A  na všechny tyto otázky řmělo sálem, tak jako už ase to děje na všech jegho vystoupeních, bouřlivé "Neeeee!!!!"

 Politikou Trikolóry opravdu není  pomlouvat  ostatní strany. Na to jsou, jak dobře víme,  jiní experti. Proto každé věnoval její předseda jen jednu větu:"Proevropská ODS už dokonce zezelenala – to není pomluva, ale její oficiální vyjádření. ANO dělá pravý opak  toho, než co říká její předseda na facebooku, kde bych často jeho výroky podepsal. Přikrčuje se vůči Unii, vládne se socialisty a zvyšuje daně. Sociální demokracii nebudu vůbec komentovat. KSČM je na sestupné dráze, protože už nemá revoluční zápal. Ve stranách demobloku není žádný rozdíl. Je to více Evropy, více  regulace, více buzerace"  Na jeho vystoupeních vždy obdivuji, jak několika slovy řekne víc než jiní celým článkem.

„Pro mne jako nováčka ve Sněmovně je zajímavé zjištění, že v ODS je řada sympatických lidí, se kterými je možné mluvit. V každé partaji máte blbce i toho, se kterým se dá mluvit. A těch tam není málo. V národních věcech zase rád hovořím s SPD. Ve školském výboru byla zase řada poslanců z ANO, se kterými se dalo mluvit. Při hlasování dostali ale celostranický pokyn a jen ten nejstatečnější nehlasoval pro nesmysly. I sám Babiš ustoupí často oponentům a hlasuje pro naprosté nesmysly, které před tím kritizuje,“ popsal pan poslanec Klaus  situaci v poslaneckých škamnách na dotaz z publika jak se mu v nich pracuje s takovými stranami.

Trikolóra  svoji politiku opírá o tři hlavní pilíře.

„První pilíř Trikolóry je, že bohatství vzniká z práce. "Chceme stát na straně lidí, kteří jsou činorodí. Máme rádi, když někdo něco vytvoří, protože když někdo z ničeho udělá něco, dokonce zaměstná další lidi, tak taková práce musí být oceňována ať je jakákoliv. Vymezujeme se proti nesmyslnému systému dávek, zejména proti obchodování s chudobou i proti současné politice dotací. Není normální, že někdo nepracuje, ale čerpá pouze dávky. To nikam nemůže vést,“ zdůraznil předsed atrikolóry Klaus. 

„Druhým pilířem Trikolóry je vlastenectví. Naši předkové nám předali zemi krásnou, bohatou a českou a naším úkolem je ji zase předat našim dětem. Nestydíme se za to, že jsme Češi. Díváme se na svět českýma očima. Pokud vysílá vláda vojáky na smrt do zahraničních misí, tak to musí být pouze v našem národním zájmu a ne kvůli postkoloniálním výbojům. "

„Třetí náš pilíř Trikolóry nese jméno Normální svět. To znamená uvést do normálu všechny ty vzdělávací, ekologické, rodinné a další záležitosti poničeně módními -izmy EU. Já tradičně vystupuji proti všem blbostem s 27 pohlavími a dalším. Všechna omladina nemůže studovat vysoké školy a naši poslanci nemohou slepě přijímat a odmávnout bruselská nařízení. Zelený fanatismus eurohujerů musí zůstat na uzdě. Jaderné energetiky se nevzdáme, to by byl ekonomický pád, a tím i zhoršení životního prostředí." 

Alfou a omegou jsou podle Klause stejně jako kdysi u jeho otce finance, ale o tom následuje další článek. 

Číst 9063 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %