Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Milan Chovanec: Zbraňovou směrnici o zkrácení zbrojních průkazů nechce ČR přijímat Doporučený

V Právu a Novinkách.cz vyšel článek:„Platnost zbrojních průkazů má být zkrácena na polovinu“. Na dotaz, co to vládu napadlo když každý den jsou občané EU vražděni jako ovce bestiálními muslimskými fanatiky, reagoval ministr vnitra Milan Chovanec:

"Opakovaně zdůrazňuji, že toto není pozice, kterou bych chtěl prosazovat. Česká republika zbraňovou směrnici přijímat nechce. Podali jsme proti ní žalobu a žádali jsme o její odkladný účinek. Pro případ, že by ČR byla nucena směrnici implementovat, jsem nechal odborníky Ministerstva vnitra zpracovat analýzu, která detailně řeší nutné změny. Pětiletá lhůta je přímo ve směrnici, proto ji zmiňuje i analýza. To ale neznamená, že bude nakonec v zákoně. Ostatně i Poslanecká sněmovna takový návrh již jednou odmítla v souvislosti se změnou zákona po událostech ve Vrběticích. Desetiletá platnost zůstala zachována. Podotýkám, že případnou implementaci bude řešit až nová vláda."

Panu ministrovi patří dík za to, že za jeho působení ve funkci byla naše zem ušetřena neuvěřitelných tragédií, které působí muslimští vetřelci v sousedních zemích. Nezbývá než doufat, že po volbách nenastoupí na jeho místo europeistický multikulturalista poslouchající příkazy šílené kancléřky Merkelové a z nás se nestane stádo bezbranných beránků čekajících na porážku. 

Číst 8938 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 81 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %