Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Šimon Pánek v Migračním manifestu podporuje příliv islámiských vetřelců do ČR Doporučený

Islám není cesta k Bohu, ale politický projekt Mohameda pro udržení moci. Ani Dar od Mohameda  Tomáš Halík to nezmění Islám není cesta k Bohu, ale politický projekt Mohameda pro udržení moci. Ani Dar od Mohameda Tomáš Halík to nezmění

 V současné době se doslova roztrhl pytel s prezidentskými kandidáty. Jedním z nich je Šimon Pánek ředitel organizace Člověk v tísni. Zřejmě chce vytěžit z minulosti, kdy tato organizace pracovala na záchranách životů lidí postiženými přírodními katastrofami a pan Pánek se stal známým a váženým v široké veřejnosti. Jenže pozor. V současné době propůjčil pan Pánek tuto skvělou organizaci velice nebezpečné činnosti - k propagaci a podpoře nebezpečných islámských přistěhovalců do naší země. A nejde jen o planá hesla kavárenských sluníčkářů. Pustil se do toho opravdu s vervou, protože patří k opravdovým milovníkům islámistů. Spolu s nimi sepsal Migrační manifest, v němž shrnuje požadavky pro jednání s jejich kamarády valícími se do EU. A právě svoji  organizaci Člověk v tísni propůjčil do čela Konsorcia nevládních organizací pracujících s migranty v ČR. V Konzorciu jsou například uskupení Nesehnutí, Meta nebo Multikulturní centrum Praha.

A společně všechna tato seskupení požadují v Manifestu  opatření, která by měla vést k snadnějšímu přijetí a integraci těchto nebezpečných vetřelců nejen do EU, ale zejména  do České republiky a Slovenska. Člověk v tísni tak spolu s nimi podporuje praktikami popsanými v Manifestu teroristy. Mnohdy navíc rafinovaně a nepřímo například spoluprací s ilegálním  „centrem Klinika“. Když se člověk začte jen do obsahu Manifestu (viz níže), tak si řekne, že Marxův Komunistický manifest byl proti nebezpečí plynoucího z něj jen slabým odvarem:

 
 
Nepodceňujme nebezpečí tohoto fanatika. Zřejmě o myslí vážně a věří tomu co v Manifestu sepsal:
 
Výsledek obrázku pro foto olser šimon pánek neziskovky
Snímky převzaty z článku Břetislava Olšera
Nikdy mne nenapadlo, že budu coby pravicově cítící člověk při prezidenské volbě jednou doufat, že vyhraje současný levicový prezident Miloš Zeman, který spolu se socialistickým ministrem vnitka Chovancem uchránili během své vlády naši zem před invazí muslimských mladíků mezi nimiž je stále víc bývalých vojáků tzv. Muslimského státu, jejichž životním posláním je očistit Evropu od nevěřících pohanských psů. Doufám, že do prezidentských voleb si toto uvědomí i ostatní občané a nezvolí do čela našeho státu tohoto doslova životu nebezpečného fanatika.
 
A další zastánce přílivu islámských mladíků k nám, prelát Jeho Svatosti – Monsignor 2. stupně Tomáš Halík, jemuž muslimové říkají Dar od Alláha, by si měl konečně přečíst Korán, aby pochopil, že ani křesťany muslimštíí vetřelci nešetří. Pouze je nechávají za vysoké poplatky žít jako druhořadé občany. Ani papež František s ztím nic nezmůže, ani hnutí Focolare, které tak oba milují. Islám je prostě největší nebezpečí pro naší evropskou kulturu.
Číst 10674 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 124 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %