Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 755
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Vina Vatikánu na eutanazii lidstva - kam přišel islám, tam křesťanství skončilo Doporučený

  • pátek, led 18 2019
  • Napsal(a) 
Pakt OSN o uprchlících - konec civilizace Pakt OSN o uprchlících - konec civilizace

Jaký je pohled na islamizaci křesťanských území a na genderovou ideologii z pozice zdravého rozumu, a jaký z pozice Vatikánu? Zdravý rozum vidí, že kam islám přišel, tam křesťanství skončilo. Tento tvrdý teror dokazuje i 349 výroků v Koránu, a počet z dalších jejich náboženských spisů – Hadís a Síry ani neuvádíme. Největší lží je mluvit o mírovém islámu. V evropských zemích na vlastní oči vidíme ovoce islamizační migrační vlny: rabování, znásilňování, loupeže, vraždy. Kdo to nevidí, je především současný apostatický Vatikán s pseudopapežem Františkem, který jako heretik par excellence propaguje muslimy do každé farnosti!

Papež je hlavním vítačem, který jim doširoka otvírá dveře, ale pak z domu sv. Marty hřímá: „Pohané budou šlapat po svatém městě a přijde jeho zkáza.“ Tuto zkázu ale nejvíce realizuje současný Vatikán, která odpadl od základů Kristova učení, notoricky odmítá pokání a vede lidi širokou cestou aggiornamenta do pekla.

Postoj Vatikánu ke genderu  

František veřejně líbá nohy transsexuálům, napomíná rodiče, nejen v Irsku, aby nebránili svým dětem zmanipulovaným školními programy k sodomismu či k přeoperovávání svého pohlaví.

Co se týče homosexuální sítě na nejvyšších místech v církvi, František ji kryje a nechává dále progresovat. Staví se však proti americkému arcib. Viganovi, který vyzval k pokání a k obrodě církve. Na synodě o mládeži nebylo mládeži řečeno to nejpodstatnější, nebyli vyzváni k metanoi (pokání) ani k přijetí Krista a Jeho přikázání. Celá synoda směřovala k legalizaci LGBT v církvi. Každý křesťan ví, že v Bibli je za hříchy homosexualismu jako výstražné znamení trest ohně z nebe na homosexuální Sodomu (viz 2Pt 2,6, Jud 7 ).

Co se týče uprchlíků

Vatikán schválil Marrakéš a poslal tam svého představitele, státního sekretáře kard. Parolina. I v New Yorku 17.-19. 12. podpořil tuto sebevraždu, především křesťanské Evropy. Právě v čase podepsání Marrakéše byly dvěma turistkám z Evropy 60km od Marrakéše uřezány hlavy. 

Kde pro Evropu nastal zlom, který zahájil sebevražedný proces?

Historickým zlomem byla Lisabonská smlouva. Ta de facto zrušila spravedlivé zákonodárství, na němž byla postavena kulturní Evropa. Frází o „diskriminaci na základě tzv. sexuální orientace“ nastalo zákonné prosazování homosexualismu! Ve skutečnosti jde o masovou diskriminaci obyvatel a privilegování sexuálních deviantů s cílem rozšíření této morální infekce k sebezničení národů v rámci redukce lidstva.

Lisabonské smlouvě předcházel rafinovaný nátlak téměř na všechny, především východní evropské státy, ke vstupu do EU. Jakou metodou? Aby každý národ sám dobrovolně o to usiloval. Prý pokud tam nevstoupí, tak se takový národ stane žebrákem po ekonomické stránce, bude izolovaný a uteče mu šance skvělé budoucnosti.

Jak reagovala církev? 

Papež Jan Pavel II. vyzval Polsko, aby neváhalo, protože prý křesťanstvím prokvasí celou Evropu. Letos byl ve Varšavě už 18. gay pride. Polsko tedy nikoho neprokvasilo, ale samo je víc a víc prokvašováno sodomií.

V Česku kard. Vlk vydal propagační letáčky do každého chrámu, aby kněží masírovali lidi pro vstup do EU. V masmédiích byl článek: „Klerikálové odstartovali vstup do EU“. 

Na Slovensku kard. Korec po vzoru polského papeže rovněž povzbuzoval Slováky a sám Jan Pavel II. při návštěvě Slovenska vyzval, aby Slovensko vstoupilo do Evropské unie. Pokání za toto verbování Vatikán nikdy nekonal! Ani se neomluvil, že dostal národy do systému, kde jsou nastoleny sebevražedné mechanismy k jejich likvidaci, a to jak formou islamizace, tak i genderové demoralizace s kradením dětí.

Jsou ještě hlubší kořeny viny na současném stavu ze strany církve?

Ano, je to především II. vatikánský koncil. Ten svým heslem aggiornamento – přizpůsobení se světu – připravil cestu k vlastní sebevraždě. Proto po II. Vatikánu byly vybírány na klíčová místa v církvi jen takové osoby, které byly otevřeny duchu světa. Toto přiznal bývalý prefekt Kongregace pro nauku víry, kard. Ratzinger. Koncil deklarací Nostra aetate vytvořil duchovní a ideologickou základnu pro současnou islamizaci i gender amoralizaci s kradením dětí. Proč? Protože začal preferovat ducha pohanství; který všechno toto s sebou přináší. František v Amoris laetitia i každodenní propagací islamizace důsledně vtěluje ducha aggiornamenta II. Vatikána!

Církev odhodila Boží zákony, proto se už na křesťanských územích stírá hranice mezi dobrem a zlem, mezi pravdou a lží. Legislativa uzákoňuje antizákony a amorálnost, trestá nevinné lidi, včetně dětí.

II. Vatikán zahájil proces likvidace Božích zákonů. Jak? Neodsoudil velké hereze, a tím je de facto schválil. Po koncilu explodovaly ve všech seminářích. Hereze popřely nejzákladnější pravdy víry, Božství Kristovo, Jeho reálné vzkříšení, Jeho spasitelnou smrt na kříži a vůbec inspiraci Písma. Tím automaticky připravily půdu k odstranění morálních hodnot i Božích zákonů a otevřely dveře amorální sodomii!

Tím, že samotnou církví byla shozena autorita Božích zákonů, ve světské legislativě se otevřely dveře antizákonům, které začaly být legalizovány pod pozitivními pojmy. Jde o legalizaci zločinů. Začala se uzákoňovat tzv. genderová ideologie a prosazovat postupná okupace Evropy skrze imigrační džihád!

Dokud církev hájila Boží zákony, měla Božího Ducha, byla požehnáním pro národy a vedla duše ke spasení.

Přirozená spravedlnost a Dekalog byl základ pro světské zákonodárství. II. Vatikán udělal sebevražedný zlom v církvi. Pod pozitivními pojmy „úcty“ k pohanskému modlářství opustil Boží zákony. Ducha svatého v církvi postupně nahradil duch propagující neopohanství a s ním i amorálnost. Toto aggiornamento v církvi se odrazilo na světské legislativě katastrofálním způsobem. Legislativa ztratila svůj základ v přirozené spravedlnosti a přijala opačný základ – nespravedlnost. Je vnucováno antizákonodárství preferující zločinnou amorálnost. Jejím důsledkem je likvidace rodiny jako základní buňky společnosti a zločiny kradení dětí. Církev opuštěním Božích zákonů stáhla prokletí na sebe i na křesťanské národy. Zákony jsou podkladem pro vytvoření duchovní atmosféry a pravidel v mezilidských vztazích. Antizákony postupně vytvářejí duchovní atmosféru lži a smrti a vedou k sebelikvidaci společnosti. Toho jsme dnes už svědky přijetím gender zákonodárství a globálních paktů. Všechno směřuje co nejrychlejším tempem nejen k likvidaci národa, ale i duše každého jednotlivce.

Bude Vatikán konat hluboké pokání, anebo dál požene národy do časné a věčné záhuby?

Číst 7905 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 202 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %