Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 755

Zrušení celibátu chce papež odvést pozornost od skutečných problémů církve Doporučený

  • čtvrtek, srp 29 2019
  • Napsal(a) 
Velký bojovník za zachování katolické církve v tradiční podobě Svatý otec Benedikt XVI. musel na mediální  nátlak focolaristů odstoupit ze Svatého stolce. Ať mu žehná Bůh za vše co stačil pro katolickou církev udělat. Velký bojovník za zachování katolické církve v tradiční podobě Svatý otec Benedikt XVI. musel na mediální nátlak focolaristů odstoupit ze Svatého stolce. Ať mu žehná Bůh za vše co stačil pro katolickou církev udělat.

Pseudopapež František v skrze synodu o Amazonii plánuje spustit takový chaos v katolické církvi, že se z něj ani za dalších 50 let nedostane! Synoda o Amazonii nejenže se otvírá duchu pohanství, ale chce ho přímo transplantovat do svaté liturgie. Pod frázemi o obohacení církve domorodými tradicemi usiluje o legalizaci čarodějnictví, tedy satanismu, v katolické církvi. Naproti tomu v Africe napsali biskupové pastýřský list proti čarodějnictví a zednářům. Tím se pravověrní afričtí křesťané dostali do kontroverzního postoje vůči papeži Bergogliovi.

V 3. části Instrumentum Laboris (přípravného pracovního dokumentu pro nadcházející generální shromáždění biskupské synody v Amazonii - pozn. redakce) se například propaguje zrušení celibátu, jako by šlo jen o lokální problém Amazonie. Toto území ale především potřebuje pravdivou misii! Ta je nutně spojena s distancováním se od čarodějnictví a pohanských praktik, které jsou v rozporu s křesťanstvím. V žádném případě není řešením krize v církvi světit domorodé čarodějnice na kněžky či zrušit celibát!

Pan Bergoglio má specifickou metodu: zapřísahá se až na smrt, že on není za zrušení celibátu, ale zároveň vymýšlí technologie, jak nenápadně celibát zrušit. Problematikou zrušení celibátu chce vyvolat rozruch a odvést pozornost od nejpodstatnějšího problému, a tím je pravdivá obnova církve. A to je podlost a zločin!

Podobný manévr s odváděním pozornosti, jaký používá pan Bergoglio, byl aplikován na II. vatikánském koncilu. Hlavním cílem bylo skrytě prosadit ducha apostaze (odpadlictví od víry) skrze neomodernismus a synkretismus (sjednocování názorů) s pohanstvím. Aby se však nezmobilizovala opozice, kněží byli II. vatikánským koncilem vtaženi do tzv. liturgické reformy. Museli obracet oltáře tváří k lidu, odstraňovat svatostánky z centra chrámu, rušit mřížky a kazatelny… To vyvolalo určitý rozruch, kterým byla odvedena pozornost, a mezitím se na všechny teologické fakulty umístily hereze historicko-kritické metody a synkretismus s pohanstvím. Za 50 let tak otrávily už dvě kněžské generace!

Dnes pan Bergoglio stejně tak odvádí pozornost velmi atraktivním tématem – zrušením celibátu. I kdyby tato otázka měla být řešena, tak rozhodně ne panem Bergogliem a rozhodně ne v době, kdy je nejaktuálnější záležitostí úsilí o obnovu církve.

Číst 7004 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 244 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %