Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Jedinečná šance vidět živě přednášet profesora Klause ke studentům VŠE na téma "Transformační procesy v ČR" Doporučený

Profesor Václav Klaus přednáší  v Obecním domě v Praze o průběhu naší ekonomiky za posledních  třicet let  Profesor Václav Klaus přednáší v Obecním domě v Praze o průběhu naší ekonomiky za posledních třicet let snímek Ivana Haslingerová, revue Fragmenty
Jedinečná možnost pro každého, koho zajímá vidět nejen jak probíhají přednášky na  špičkové katedře pražské Vysoké školy ekonomické (VŠE), ale slyšet přímo z úst tvůrce a realizátora naší ekonomické transformace profesora Václava Klause jak vše po pádu komunismu v devadesátých letech doopravdy probíhalo. Po přerušení výuky na vysokých školách v březnu 2020 pokračuje totiž profesor Klaus ve svém cyklu přednášek na téma  "Transformační procesy v ČR" na Národohospodářské fakultě VŠE v Praze pomocí live streamu na Youtube kanále Institutu Václava Klause (IVK) a rovněž živě na Facebooku IVK.  Díky laskavému svolení vedení Národohospodářské fakulty VŠE probíhá tak  přenos jeho úterních přednášek pro studenty i pro každého, koho zajímá akademické pozadí transformačních procesů v České republice po pádu komunismu. Každý občan má tak možnost  slyšet přímo z úst tvůrce a realizátora naší ekonomické transformace Václava Klause, ve světě zvané KLAUSISMUS, jak to bylo doopravdy. Stačí když si každé úterý po dobu trvání letního semestru v čase mezi ‪12.45 – 14.15‬ hod naladí live streamu na Youtube kanále Institutu Václava Klause (IVK).
 
Kdo jste nestihl předchozí přednášky, nezoufejte. První přednášku z 24. března 2020 naleznete na https://youtu.be/ol7ZB8UwReo, druhou z 31. března 2020 na https://youtu.be/PzLAvwqRiHo, třetí část výuky 7. dubna 2020 na  https://youtu.be/FZjlhIOePx4, čtvrtou z 14. dubna 2020 na  https://youtu.be/hgSXN3APDww, pátou z 1. dubna 2020 na https://youtu.be/HUs4g7py_uE  a šestou sledujte 28.dubna 2020 přímo živě.
 
Je to první z kladných zpráv co přinesl koronavirus pro naší zem: Ldé se mohou konečně dozvědět pravdu o tom, co všechno museli politici v čele s Václavem Klausem udělat, abychom žili v současné kapitalistické zemi s tržním hospodářstvím, směnitelnou korunou, s volností pohybu po celém světě... Lží o této věci jsme slyšeli z úst opozičních havlistů, reformních komunistů a dalších disidentů toužících po revoluci v roce 1989 po budování třetí cesty ke komunismu s lidskou tváří, mnoho. Vzhledem k tomu, že média měli v rukou zastánci těchto třetích cest ke komunismu, neboli cest vedoucích podle nobelovského rakouského ekonoma Hayeka do otroctví. Nezkreslené informace mohli získat pouze návštěvníci přednášek v tehdejším Klausově Centru pro ekonomiku a politiku (viz např. článek Patnáct let od restaurace kapitalismu v ČR -Fragmenty) Nyní  se díky koronaviru otevřely tyto přednášky široké veřejnosti. Chce se mi přímo zvolat: Sláva koronaviru! Neboť slyšet pravdu za dvoudenní chřipku, kterou mám už dávno za sebou, to zato stojí.
Číst 15376 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v HOSPODÁŘSTVÍ

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 188 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %