Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Co ještě smíme říkat o Vánocích? Doporučený

  • sobota, pro 28 2019
  • Napsal(a)  JAN KOPAL

Šílenství jménem politická hypoerkorektnost a debilita dnešních probruselských análních speleologů nezná mezí. Je jen otázkou času, kdy nám začnou noví kádrováci a cenzoři pošilhávat také po Vánocích, tradičním pojetí vánočních zvyků a přání. Už jen to, že někomu popřejeme tradiční české křesťanské bílé Vánoce, vystavujeme se hrozbě několikanásobného postihu. V lepším případě narušení morálního statutu a anachronického nepochopení narativu dnešního moderního světa. V tom horším nám hrozí i postih trestní, kde se může proti nám použita předsudečná nenávist, nebo nám bude přisouzen xenofóbní, netolerantní a málo multikulti pohled na věc. Do budoucna tedy jen moderní pohádky, kde se to hemží teplými princi, vílami všech 76 pohlaví, plaváčkové se plaví na nafukovacích člunech politických neziskovek a veškeré zlo pochází z Východu, pokud se už přímo Lucifer nejmenuje Vladimír Putin. Nemluvě ani vyložených sprosťárnách jako je Mikeš s Nácíčkem a únosem ze strany cikánů. Místo Vánoc na věky a nikdy jinak zavedeme svátky zimy s neutrálními symboly.

Nevhodné jsou také pohádky, kde bohatství vzniká z poctivé práce a darebáci se vyplácejí obuškem. To se nesmí propagovat!

Dětem je zapotřebí dávat za vzor pouze veleduchy typu Václava Havla, Karla Marxe, Nelsona Mandely, Che Geuvary, Jeana-Clauda Junckera, Angely Merkelové (za svobodna Davisové?) a další neomarxisté havěti a veteše.

 

 

Číst 7822 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v MEDIOKRACIE

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %