Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Neználek Roman Máca zase neskutečně plácá Doporučený

Asi si pan Máca říká: Svůj k svému :-) Asi si pan Máca říká: Svůj k svému :-)

O profesoru Zdeňku Nejedlém se tradovala historka, že chodil po Praze s deštníkem, i když právě nepršelo. Lidé se ho ptali, proč nosí deštník a on jim odpovídal, že prší přece v Moskvě. S drobnou obměnou by se dal tento vtip aplikovat také na známého grafomana a rádoby analytika Institutu pro politiku a společnost Romana Mácu (někdejšího podržtašku pornoherce Jakuba Jandy z nechvalně proslulých Evropských hodnot). Stačilo by jen Moskvu vyměnit za Brusel. Plně v intencích svých chlebodárců financujících jeho počiny vyznívá Mácův poslední duševní průjem nazvaný „Všechno je jinak. A za vše mohou USA“ (LN 18. 3. 2020, s. 9). Neználek Máca nám šmahem zavrhuje všechny alternativní názory ohledně pandemie koronaviru. V podstatě jen přežvýkává „poznatky“ ideologicky cinknutého webu Manipulátoři.cz, což ostatně asi sám nezastírá. Nezaznamenal jsem, že by v mezičase bakalář Máca stačil vystudovat medicínu, pokročil ve studiu jazyků (věčný začátečník, jak sám přiznává), či alespoň dokončil magisterské studium v oblasti mezinárodní politiky a nebo příbuzných společenských oborů. Přesto má vysvětlení téměř na vše a bezpečně ví, co je a co není pravda (předkládá to jako samozřejmý axion), i když v tom nemají ani kapacity mnohem povolanější, než-li je pan Máca.

 

Roman Máca používá osvědčenou rétorickou figuru, kdy svým oponentům podsouvá, že tvoří nepřehledný guláš bláznivých teorií založených na zednářích, iluminátech a tajných vojenských zařízeních. Nic konkrétního však neuvádí a jen planě plká. Navíc motá mnoho zásadně odlišných věcí a skupin lidí. Takže každý s odlišným názorem je rázem šílenec, nebezpečný paranoik či minimálně člověk s duševní poruchou. Divím se, že seriozní sdělovací prostředky věnují Mácovi tolik prostoru, který si rozhodně nezaslouží. (My také - redakce Fragmentů)

Do jednoho pytle prosťáček Máca dává spiklenecké teorie, hoaxy, šíření poplašných zpráv a také studie a články z názorových webů. Tvrdě se pouští do Protiproudu Petra Hájka, ač žádné argumenty ad rem neuvádí. Obdobně účtuje s europoslancem MUDr. Ivanem Davidem a jeho webem Nová politika, který denunciuje jako dezinformační. Jediným skutečným dezinformátorem je ve skutečnosti pan Máca, který ve své ideologické zaslepenosti snaživého eurosvazáka odmítá vše, co jen trochu zavání důrazem na existenci svrchovaného národního státu a práva na vlastní názor a myšlenkový konstrukt založený na logické analýze, rozboru a pozorování mezinárodních událostí. Toho tlachal Máca není schopen, své analytické činnosti jen předstírá a exhibuje na sociálních sítích. Ani si neuvědomuje, že se pomalu ale jistě stává směšnou figurkou a užitečným idiotem, který jako věrný pudlík čeká podrbání od bruselských vládců. Toho se však nedočká, dočká se jen úšklebů a opovržení nejen ze strany názorových odpůrců, pro které je spíše politováníhodnou zkrachovalou existencí.

Číst 6685 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v MEDIOKRACIE

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %