Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Naparování dredatého šaška Doporučený

Autor článku Jan Kopal v ATOM muzeu v Míšově Autor článku Jan Kopal v ATOM muzeu v Míšově snímek Ivana HAslingerová, revue Fragmenty

K ideologické výbavě před volbami do Evropského parlamentu patří také naparování a vytahování představitelů politických stran. Mezi největší namachrovance nyní patří předseda Pirátů Ivan Bartoš, který se holedbá, že se svou pochybnou straničkou o síle 900 rumem a drogami posilněných bukanýrů porazí všechny osvědčené posádky bitevníků a torpédoborců na celém širém moři. Bartošovu komickou partičku povede zcela neznámý floutek Marcel Kolaja. Další uchazeči o lídra si už předem nadávali po pirátsku do "zmrdů". Věřím, že podobných existencí bude pirátská kandidátka plná. Lidí, kterým chybí už i elementární lidská slušnost, tak jak po nich chtít morální kredit a charakterové vlastnosti. Těžko! Přitom se od Pirátů pomalu  nastává odvracení i jejich kamarádíčků z Kliniky a dalšího aktivistického neomarxistického podhoubí, pro které už příliš zavánějí systémem, proti kterému tolik horují a urputně bojují. Dredatý pirátský boss je přesvědčený, že jeho strana konvenuje dokonce i starším lidem a svou ideovou neukotveností  může oslovit většinu společnosti. Jenže něco chtít a něco získat, to jsou dvě rozdílné věci. 

 

Naštěstí pro občany České republiky jediné validní známky a hodnocení v tomto směru rozdávají jen a pouze voliči, kteří snad ještě nejsou zcela nesvéprávní a smyslů zbavení. Pevně věřím, že pirátský boom je pouze dočasná anomálie, které přirozeně klesne s nadcházejícím s odlivem. Tomu se říká přirozený běh života.

Číst 9180 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %