Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Piráti a komunisté chtějí za pomoci pomatené školačky převrátit svět Doporučený

Zastavme ultralevicové řádění pirátů dokud je čas. Antifa je velice nebezpečné uskupení. Němci o tom vědí své. Zastavme ultralevicové řádění pirátů dokud je čas. Antifa je velice nebezpečné uskupení. Němci o tom vědí své.

Pomatená švédská školačka Greta  blouznící o světě bez uhlíkových stop navrhla v pátek nechodit do školy, ale bojovat za záchranu planety. A světe div se, namísto aby to doma a ve škole schytala, že chce chodit za školu, nalezla velikou podporu pro toto záškoláctví dokonce i u politiků. Jak je to možné, ptá se každý soudný člověk? Odpověď je nasnadě. Stala se ikonou pro mladé o komunismu snící neomarxistické politiky - zastoupené v evropských parlamentech mnoha zemí Piráty - toužícími zničit současný kapitalistický svět. Jejichž vůdcové místo studia organizují pod rouškou boje za záchranu planety zatím jen studentské stávky. Mají však stejné sny o revolučním převratu společnosti, jaký měli kdysi mladí komunisté. Aby to zastřeli před naivními lidmi, zaštiťují se na rozdíl od komunistů s jejich třídním bojem, líbivým bojem o záchranu klimatu planety. Cíl ale mají týž, zničit svobodný svět a nastolit svoji ultralevicovou diktaturu. 

Velice smutné je, že tito neomarxističtí politici se pro prosazení svých představ neštítí zneužít ani děti. A nejhorší na tom je, že nikomu toto již nevadí a naopak za pomoci prounijních médií začalo již toto nesmyslné zelené totalitní šílenství určovat naše životy. Místo pšenice na chleba pěstujeme řepku na drahý benzín, necháváme naše lesy sežrat kůrovci a proměňujeme tak naší zem postupně v poušť a je jen otázkou času, že po vzoru Německa opustíme moderní výrobu elektrické energie z jádra a fosilních paliv a zakážeme výrobu dieselových motorů. A velice smutné je, že demonstrace těchto nebezpečných levicových fanatiků jako např. Milionu chvilek podporují u nás kromě pirátů i strany, které o sobě hlásají, že jsou pravicové - ODS, KDU-ČSL, TOP 09, STAN. Dělají to chytře. Protože tyto levicové aktivisty nepodporují premiér Babiš a prezident Zeman, kryjí se za heslem „Antibabiš“ a „Antizeman“ a v jejich touze po moci si snad ani neuvědomují, že podporují budoucí vládu levicových ekologistů v čele s Piráty.

O blízkosti novodobé agresivní levice Pirátů s Komunisty svědčí i mnohá hlasování v Poslanecké sněmovně. Nejkřiklavější bylo to, že když komunisté letos prosadili v Poslanecké sněmovně usnesení, že privatizaci 90. let provázely excesy, chyby a zločiny, tak se Piráti postarali o přitvrzení přijatého textu. Od komunistů to nepřekvapuje. Dalo se čekat, že když se premiér Babiš spojil raději se stranou hájící zavržení hodný a zločinný režim než se stranou vlastence Okamury hájící svobodu a samostatnost  naší země, tak podobné lži začnou hezky po Goebbelsovsku hlásat. Schválení této sprosté lži Piráty je ale vysoce varovné a ještě varovnější je, že místo toho, aby tzv. opoziční pravice do jednoho muže protestovala proti nastolování tohoto komunisticko-pirátského vidění světa, tak se většinou zbaběle hlasování neúčastnila. A to nejen TOP 09, STAN, ale dokonce i  ODS včetně předsedy. Strana, jejíž někdejší předseda Václav Klaus dokázal vybudovat u nás kapitalismus s tržní ekonomikou, liberalizací koruny a s růstem ekonomiky 6,4%. Kde by byl dnes pan Fiala s celou jeho stranou, kdyby místo Klause  zvítězili Havlovi levicoví disidenti a namísto moderní západní kapitalistické společnosti začali budovat Havlův  sen - třetí cestu ke komunismu s lidskou tváří? O tom si mohou přečíst  v knize  nobelovského ekonoma Hayeka Cesta do otroctví.

Je to vše velice smutné, ale protože každá tragédie má končit katarzí, končím optimisticky - vírou, že si toto hrozivé nebezpečí uvědomují již rozumní politici jako Donald Trump, Boris Johnson a další evropští politici, kteří nepřipustí nastolení rudo-zelené pirátsko-komunistické vlády nad celou planetou. Vírou, že jim v tom pomůže Bůh.

Číst 9276 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %