Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Manisfest na obranu demokracie zveřejněn Doporučený

  • středa, čen 27 2018
  • Napsal(a) 
Toto není fotomontáž, ale skutečný soumrak nafoćený nad Evropským parlamentem při jeho návštěvě. Kéž by to byla pravda... Toto není fotomontáž, ale skutečný soumrak nafoćený nad Evropským parlamentem při jeho návštěvě. Kéž by to byla pravda... snímek Ivana Haslingerová, Fragmenty

Pozitivně kvituji otištění plného znění manifestu Institutu Václava Klause v časopise ECHO č. 25 dne 21. června 2018. Jde o krok správným směrem. Očekával bych ovšem, že tento zásadní text bude uveřejněn na titulních stranách našich největších deníků, ale to bych chtěl asi příliš. Plně se ztotožňuji s pojmenováním největších nebezpečí a hrozeb dnešní společnosti, kdy nám hrozí zánik pod nánosem hyperkorektnosti, sociálního inženýrství a neomarxismu bruselských elit. Jsme svědky na jedné straně ideové vyprázdněnosti, na druhé straně je zaváděn newspeak a silná autocenzura. Krok za krokem ztrácíme svobodu a kráčíme na cestě do otroctví. Manipulace a nálepkování kvetou ostošest. Demokracie je v ohrožení, o tom není pochyb. Nejvíce ji však ohrožují samozvaní strážci a moralisté. Neohrožují jí ruští trollové, populisté a potencionální autoritativní vládci, ale lidé v žoldu neziskovek a politických elit, kteří v rámci pokroku skutečný pokrok negují a pošilhávají po středověkých inkvizičních soudech. Nejsou to přívrženci politické pravice, ale neomarxistické levice, i když se navenek snaží předstírat opak.

 

Jsem rád, že Václav Klaus starší stále a znovu prokazuje, že je osobností s vizí a ideovou ukotveností, kterou naše země potřebuje jako sůl. Je mužem pevných zásad a jeho osobnost dnešní politice schází. Byl bych osobně potěšen jeho politickým comebackem a větší rolí na dnešní politické scéně. Oceňuji v tomto směru také Václava Klause mladšího, který je jeho zdatným nástupcem. Škoda jen, že v ODS představuje ostrůvek pozitivní deviace.

P.S. Fragmenty rovněž otiskly tento skvělý dokument a doufají, že současná velice nebezpečná politická situace díky nezodpovědné politice kancléřky Merkelové a vedení EU povede k návratu prezidenta Václava Klause do výkonné politiky. Vydání Manifestu IVK byla první potěšující zpráva v tomto roce. Pokud se vrátí do boje za náš národ  taková osobnost, tak se snad podaří odvrátit jeho zánik v evropské neomerxistické liberální demokracii. (redakce)

Číst 11644 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 202 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %