Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Alarmisté z ČT si přidat nezaslouží Doporučený

  • čtvrtek, dub 16 2020
  • Napsal(a) 
Mgr. Jan Kopal na konferenci Národohospodářské fakulty VŠE "30 let trnité cesty ke svobodě a obrana před těmi, kteří nám ji chtějí vzít"   v Praze na Žofíně Mgr. Jan Kopal na konferenci Národohospodářské fakulty VŠE "30 let trnité cesty ke svobodě a obrana před těmi, kteří nám ji chtějí vzít" v Praze na Žofíně snímek Ivana Haslingerová, revue Fragmenty

Kdybych byl hlavní epidemiolog a měl vydat zavázné opatření pro naše seniory, tak bych v prvé řadě inicioval doporučení, že SLEDOVÁNÍ ČESKÉ TELEVIZE ŠKODÍ ZDRAVÍ! Minimálně tomu duševnímu. ČT totiž překonává sama sebe a ukazuje, že nemá žádné dno... Pravidelný divák naší veřejnoprávní televize musí být konsternován jejím dryáčnickým a bulvárním stylem, který může vyděsit a vystrašit i ty, kteří jinak současnou koronavirovou krizi jinak zvládají na jedničku s hvězdičkou. Navíc naše seniory považují za nesvéprávné, senilní a duševně zaostalé nebožáky. Jenže se jako už tradičně hluboce mýlí.

 

Cyklický a opakující se nářek ČT ohledně koncesionářských poplatků také ukazuje, že tento nenasytný bumbrdlíček nebude nikdy spokojený a bude za své předražené služby chtít více a více. Otevřeně říkám, že alarmisté z ČT si nic nezaslouží, neboť i tady platí, že pravda začíná tam, kde končí signál České televize. A nic na tom nezmění ani nonstop vysílání ČT3 se starými seriály, hudebními a zábavnými pořady vyrobenými Československou televizí v době největší slávy.

Číst 7340 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v MEDIOKRACIE

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %