Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Bezprecedentní skandál! Již i u nás fyzicky napadají sluníčkáři politiky SPD jako Antifa politiky AfD v Německu. Kdy je začnou i vraždit jako ona? Doporučený

Ladislav Jakl, bojovník za svobodu slova  a za suverenitu naší země Ladislav Jakl, bojovník za svobodu slova a za suverenitu naší země plakát vydaný u příležitosti jeho přednášky na Hovorů na pravici pořádaných Akcí D.O.S.T.

V sobotu 25. května napadli v Praze v jedoucím vagónu Metra před stanicí Náměstí Republiky dva muži slovy "Ty seš Jakl, ten lídr SPD" mnohaletého osobního tajemníka prezidenta Václava Klause a ředitele centra politických studií  jeho institutu Ladislava Jakla. Začali ho mlátit do hlavy a dokonce ho strhli až na zem. Naštěstí Metro vjíždělo právě do zastávky, kde zbaběle utekli, takže  pan Jakl vyvázl "pouze" s potlučenou hlavou a poraněným levým ramenem. Při pomyšlení, že by ho podobní primitivové potkali v parku, jde mráz po zádech. Pan Jakl bezprostředně po napadení nevyhledal lékaře ani nehlásil případ na policii. Vše odbyl, jak je pro něj příznačně zlehčenou větou: „Holt nemám v metru sedět a číst si v telefonu. Kdybych byl stál a dával pozor, jistě bych se mohl bránit.“  Následující den ale kvůli podezření na vnitřní poranění díky bolestem břicha pohotovost navštívil. Od ošetřujících lékařů byli díky tomu policisté o tomto bezprecedentním odporném případu informováni.

Přestože Jakl zatím trestní oznámení nepodal, jeho přátelé z Instituu Václava Klause - Václav Klaus, Ivo Strejček, Jiří Weigl, Hana Lipovská, Filip Šebesta, Petr Macinka se ozvali za něj s tím, že věří, že okolnosti tohoto  činu budou důsledně vyšetřeny, pachatel (nebo pachatelé) tohoto odporného útoku budou urychleně dopadeni a s vědomím závažnosti činu i odpovídajícím způsobem potrestáni, protože jde o čin s mimořádnou společenskou závažností! A naprosto zásadně a se vší rozhodností takové počínání odsoudili. Pražská policie začala  po té tento ohavný a společensky mimořádně závažný čin prošetřovat. 

Je jasné, že šlo o politicky motivovaný čin s cílem napadnout, zastrašit a zranit člověka s odlišnými politickými názory. Člověka, který po desítky let a vlastně po celý život neslevil ze svých zásad a postojů. jsem přesvědčena, že tak ohavný čin by se nestal, kdyby naše proevropská média nenapadala soustavně politiky s odlišnými politickými názory. Kdyby nemátla lidi, že jsou to fašisti a nebezpeční lidé. Vzpomeňme jen, jak nesmiřitelná a útočná politická kampaň byla zbabělými novináři vedena proti panu Jaklovi po jeho zvolení členem RRTV. V takové atmosféře je už pouze malý krůček k tomu, aby si zbabělí neúspěšní odpůrci vyložili tento stav jako normu, ve které je dovoleno naprosto všechno – včetně hrubých fyzických útoků a pokusů likvidovat lidi s odlišným názorem. 

Napadení  Ladislava Jakla nesmí nikdo zlehčovat. Útok na něho, stejně jako na kohokoliv jiného pro jeho odlišné politické názory je překročením všech dosud platících mezí v naší křesťanské zemi. Podobnými činy se blížíme kultuře vraždících muslimských fanatiků.  

 

 

Číst 7606 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v MEDIOKRACIE

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %