Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Národovci rozpusťte své debatní kroužky a přidejte se k Okamurově SPD Doporučený

Jsme svědky jedinečného okamžiku, kdy se totiž stane, aby se nejoblíbenějším politikem v zemi stal vůdce skutečné opozice, což se právě podařilo Tomio Okamurovi. Pryč jsou časy, kdy podobným žebříčkům vévodili politici typu Vladimíra Dlouhého, Petry Buzkové a Stanislava Grosse (jdo si na ně vůbec ještě vzpomene?). Šlo o konsensuální, leč ve své podstatě vyprázdněné a falešné typy politiků. Bohužel to s sebou nese také typický český rys, kterým je okopávání kotníků od marginálních politiků z národní scény, kterým se vlastní politické formace nacházejí ve stádiu klinické smrti. Řídí se heslem: když chcípla koza nám, ať pojde také sousedovi a to více vyjí, útočí a nadávají na Tomia Okamuru a jeho SPD. Co prý má zaručeňě v plánu po volbách, pro co hlasoval a nehlasoval, aniž by to doložili jedinou sjetinou z parlamentu, že vede své věrné jako krysař pomýlený dav a jiné bludy. Vytahují postoje a výroky z doby, kdy byl jen úspéšným podnikatelem. Zkrátka nenechají na něm nit suchou a nevidí na něm nic pozitivního.

 

Co by tito okopávači kotníků řekli na takového "lumpa" Winstona Spencera Churchilla, který během své politické kariéry přešel od konzervativců k liberálům a zpět, prohrál první poválečné volby v roce 1946, jako lord admirality napáchal mnoho škod a dopustil se mnoha omylů a dalších politických "zvěrstev". Prostě být na jeho míste Tomio Okamura, už by byl lynčován, navěky zatracen a vláčen bahnem.

Většina z kritiků přitom vyzývá neustále ke sjednocení všech národních sil a  v praktické rovině činí pravý opak na rozdíl od Okamury, který pod svá křídla do letošních parlamentních voleb vzal Moravany a aktivisty hnutí D.O.S.T. Proto bych měl pro všechny kritiky také svou výzvu: rozpusťte své debatní kroužky, odstupte z voleb, ve kterých stejně propadnete, a přidejte se k SPD. V jednotě je síla! Pojďte bojovat pod praporem skutečných změn s jediným a opravdovým lidovým a vlasteneckým hnutím v České republice. A společně zvítězíme!

 

Číst 5999 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Nejvíce komentované články

Odebírejte Fragmenty

 

NEJVÍCE ČTENÉ ČLÁNKY

Kliknutím na obrázek získáte článek


Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %