Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Primas český vyjádřil pozdrav a podporu předsedovi Trikolóry Václavu Klausovi Doporučený

J. Em. Dominik kardinál Duka celebruje děkovnou mši v katedrále sv. Víta, Václava a Vojtěcha J. Em. Dominik kardinál Duka celebruje děkovnou mši v katedrále sv. Víta, Václava a Vojtěcha snímek Ivana Haslingerová, revue Fragmenty

Vznik Trikolóry dodal mnoha občanům zklamaných posledním vývojem v naší zemi naději a víru, že se vrátí vše do dob, kdy mohli bez obav volit jasně vyhraněnou pravicovou stranu - Klausovu ODS. Co vše pro naši zem její vůdce udělal, o tom bylo popsáno jen v naší revue Fragmenty - fragmenty.cz za těch 30 let moře stránek. Po odchodu prezidenta Klause z Hradu padla poslední bašta pravice u nás. Nastalo jakési prázdno, takřka beznaděj. Nyní svitla naděje - syn pana prezidenta se rozhodl pomoci vrátit naší zem na cestu do svobody a demokracie. Bude to mít neuvěřitelně těžké. Takřka všechny současné strany budou štvát proti němu. Proto prosím pomozme každý jak můžeme, aby se tento odvážný politik dostal k silnému mandátu. Nehledejme podrobnosti a neztrácejme čas debatami o stanovách a drobných detailech. Na to bude čas, pokud zvítězí. 

Všichni přece víme co chtěl dokázat  prezident Klaus a nyní je zde šance na pokračování v jeho práci stejně a snad ještě více zapáleným synem pro návrat k politické politice, kde soupeří strany o ideje, ne o to kdo kde urve nějaké místo v Bruselu za cenu nepolitického boje. Podpořme všichni tohoto člověka. Nikdo jiný nemůže pomoci naší zemi navrátit z do otroctví (jak trefně říká ve své knize "Cesta do otroctví" nobelovský ekonom Von Hayek cestě k socialismu) než Václav Klaus ml. za podpory svého otce. Kdo jiný než páni Klausové mohou současnou situaci změnit?!

Važme si proto obrovské odvahy syna pana prezidenta a podporujme ho jak jen dokážeme. To není jen můj názor, ale uvědomují si to všichni skutečně pravicově konzervativně cítící občané.

Za všechny cituji slova osobnosti stojící nad politickým děním - primase českého a arcibiskupa pražského Jeho Eminence Dominika kardinála Duky:

Při oslavě svátku sv. Dominika v Arcibiskupském paláci mně při odchodu z oslavy na sraz Příznivců Trikolóry požádal otec kardinál tlumočit pozdrav a podporu práci předsedovi TRIKOLÓRY i jeho otci. Nesmírně mně to potěšilo a věřím, že jim to dodá sílu v boji za náš národ. 

Požehnání nejvyššího zástupce Boha na zemi u nás ještě žádná strana nedostala a věřím, že díky tomu Bůh pomůže přestát předsedovi Trikolóry Václavu Klausovi ml. štvanici, která již nyní na něj dopadá ze všech stran. A bude se určitě stupňovat. 

Pokud Bůh na přímluvu otce kardinála bude žehnat kroky předsedy Trikolóry, pak věřím, že se mu práce povede. 

Číst 9879 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %