Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Rusko bude cíl pro evropské, Evropa pro ruské rakety Doporučený

Co bude hořet první jako důvod  pro rozpoutání 3. světové války? Co bude hořet první jako důvod pro rozpoutání 3. světové války?

Ve středu 10. července 2024 Spojené státy  a Německo v závěrečném prohlášení summitu NATO ve Washingtonu uvedly, že USA budou  od roku 2026 v Německu umisťovat hypersonické rakety a střely s dlouhým doletem za účelem posílit ochranu evropských členů Severoatlantické aliance. Je jasné, že  umístění raket dlouhého doletu v Německu učiní pro ně z ruských měst cíle. Ale evropské státy nedomylslely že  tím dávají oficiální zdůvodnění pro možnost z našich měst učinit cíle pro rakety ruské. K tomu není potřeba ani varování mluvčí Kremlu Dmitrije Peskova (Peskov.© Shutterstock) 

 Evropa se tím stává obětí konfrontace mezi Washingtonem a Moskvou. Rusové na tento nebezpečný akt, vyzbrojování Německa americkými zbraněmi  reagují následovně: "Evropa jako cíl pro naše rakety, naše země jako cíl pro americké rakety v Evropě. To už jsme zažili, už jsme si tím prošli. Jsme schopní zneškodnit tyto rakety, ale potenciálními oběťmi jsou evropská města," uvedl Peskov. V ruské státní televizi Rossija 1, připomněl , že  ve studené válce stály proti sobě USA a SSSR, tentokrát budou stát proti Rusku Evropa.

Je nepochopitelné jak se mohly dát evropské státy vmanévrovat do takto  nebezpečné role nechalt USA přehrát jejich konflik s Ruskem na sebe. Jsme národem nepoučitelným. Je to zřejmě dáno tím, že současní politici neznají dějiny Evropy a to kdo vyprovoikoval dvě tragiské a nelidské světové války.

Bůh ochraňuj naší zem.   

© Kulturní komise České republiky, z.s. 14.7.2024

Číst 10 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 149 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %